S&T Romania a devenit Dell EMC Titanium Partner

29.03.2019 | Romania
dell-emc


     S&T Romania a primit statutul de Dell EMC Titanium Partner. Acesta recunoastere atesta ca S&T Romania a indeplinit cele mai riguroase cerinte de competente si expertiza in vanzarea si implementarea produselor si tehnologiilor Dell EMC. 

Nivelul Titanium este cel mai inalt posibil pe care il poate obtine un partener Dell EMC, acest lucru asigurand clientii nostri actuali si viitori ca suntem un furnizor pregatit sa livram cele mai bune solutii tehnologice, in cel mai profesionist mod.

Se consolideaza astfel o colaborare veche si valoroasa care a inceput acum peste 20 de ani, mai intai cu EMC, apoi cu Dell si continuand si mai puternic, din 2016, cu Dell EMC.

 “Suntem mandri ca ne pozitionam printre cei mai buni partenri Dell EMC. Apreciem straduinta colegilor implicati dar si suportul profesionist din partea echipei Dell EMC in demersul nostru de a  atinge acest nivel. “ Nicoleta Macovei – Director General, S&T Romania

Experienta specialistilor nostri, calitatea serviciilor si a produselor de la lideri mondiali de tehnologie asa cum este Dell EMC, precum si increderea castigata in randul clientilor in cei 25 de ani de activitate, au validat in permanenta valoarea S&T, pozitionand constant compania printre cei mai puternici integratori de pe piata IT din Romania.