S&T România contribuie la modernizarea transportului în comun din București

26.05.2020 | Romania

Din primavara acestui an, călătorii din București care folosesc mijloacele de transport în comun, au posibilitatea de a-și achita călătoria cu cardul bancar contactless de tip Mastercard sau Visa, indiferent de bancă, direct în mijlocul de transport.

stb

Acest lucru este posibil datorită implementării de către BCR și S&T România a unei soluții ultra-moderne ce folosește validatoare de ultimă generație. Pentru prima dată în România, aceste validatoare permit validarea atât a titlurilor de călătorie de pe carduri de transport tip Activ sau Multiplu (de unică folosință) cât și a cardurilor bancare.
S&T România a furnizat și a asigurat instalarea validatoarelor cu aceste functionalități atât la toate porțile Metrorex cât și pe noile vehicule din parcul STB SA (Otokar și Mercedes Hybrid).
Ne exprimăm bucuria că, prin implementarea acestei soluții de plată, contribuim la confortul și siguranța pasagerilor și la pozitionarea Bucureștiului pe lista scurtă a orașelor cu servicii de transport moderne.
Partenerii S&T România în cadrul acestor proiecte au fost OTI Global Israel şi Kapsch România, cărora le mulţumim pe această cale pentru suport.

S&T România, cu o prezenţă de peste 25 de ani pe piaţa românească, face parte din grupul S&T AG, furnizor de sisteme IT, de servicii şi soluţii, lider în Europa Centrală şi de Est, cu peste 4800 de angajaţi, listat la Bursa de Valori din Frankfurt (ISIN AT0000A0E9W5, WKN A0X9EJ, SANT).


pagetag_box1 (Pagetag)
pagetag_box2 (Pagetag)
pagetag_box3 (Pagetag)
pagetag_box4 (Pagetag)