Serviciile de Inteligență și Învățare Programată ale BigConnect vă permit să asigurați experiențe noi în aplicațiile dvs. folosind analize de text și imagine pentru a extinde informațiile relevante pentru utilizatorii dvs. sau, folosind modele de învățare programată, pentru a extrage detalii privind modul în care utilizatorii dvs. folosesc aplicația.

Intelligence (AI) BigConnect este o familie cuprinzătoare de API cognitive care vă ajută să construiți aplicații inteligente fără a necesita expertiză în domeniul învățării programate. API incluse sunt:

•             Analiză de text: cu acest API, puteți descoperi detalii în text nestructurat folosind procesarea limbajului natural (NLP). Funcționalitățile incluse sunt:

       o             Detectarea limbii: evaluarea textului într-o gamă largă de limbi, variante și dialecte.

       o             Recunoașterea entităților numite: extragerea entităților pre-construite (precum persoane, locuri, locații) folosind recunoașteea entităților numite.

       o             Sumarizare: identificarea punctelor principale în datele textuale și obținerea unei liste de fraze relevante care descriu cel mai bine subiectul fiecărui document.

       o             Analiza sentimentelor: detectarea sentimentelor pozitive și negative.

       o             Similaritate: evaluarea documentelor pentru a detecta dacă au conținut similar și gruparea lor împreună pentru a reduce informațiile redundante.

       o             Clasificare: categorizarea documentelor pe baza taxonomiilor internaționale.

       o             Modelizarea subiectelor

•             Analiza imaginilor: cu ajutorul acestui API, puteți transforma o imagine într-o sursă de date folosind următoarele funcționalități:

       o             Detectarea obiectelor: astfel puteți detecta și clasifica multiple obiecte, inclusiv localizarea fiecărui obiect din cadrul imaginii.

       o             OCR avansat: extragerea textului din imagini și documente.

       o             Detecție și recunoaștere facială

       o             Subtitrate imagini: puteți folosi această funcționalitate pentru a descrie ce este în interiorul unei imagini folosind o singură propoziție.

               

                Învățare programată prin intermediul Tetra ML

Tetra este o platformă de învățare programată și analiză predictivă, în memorie, distribuită, rapidă și scalabilă care vă permite să construiți modele de învățare programată pe baza datelor mari.

 

Tetra ML este caracterizat prin viteză, calitate, ușurința folosirii și implementare pe bază de model pentru diverse algoritmuri de ultimă oră supervizate și nesupervizate precum Deep Learning, Random Forest, GLM, GBM, XGBoost, GLRM, Word2Vec și Tree Ensemble.


Choose language