Pentru a îmbunătăți rezultatele afacerii, companiile adoptă din ce în ce mai multe tehnologii emergente și, ca urmare, peisajele IT pot deveni rapid complexe și dificil de gestionat în această eră digitală. Segmentele tehnologice fragmentate pot pune serios în pericol vizibilitatea operațiunilor, ceea ce duce la o utilizare suboptimală a resurselor, la costuri mai mari și la o agilitate slabă a afacerii.   

     Serviciile de integrare a sistemelor consolidează produse și aplicații tehnologice disparate, inclusiv platformele moștenite, și pot reduce semnificativ complexitatea IT și maximiza rentabilitatea investiției companiilor. În cadrul serviciilor sale de integrare a sistemelor, S&T oferă soluții end-to-end în domeniul ERP, soluții personalizate, analiză și gestionare a informațiilor, securitate, middleware și gestionare. Sprijinim clienții noștri să obțină agilitatea afacerii și eficiența proceselor prin armonizarea strânsă a soluțiilor IT de întreprindere cu prioritățile de afaceri.

     Kontron Services Romania a stabilit alianțe puternice cu jucători mondiali din domeniul tehnologiei, precum SAP, Oracle, Microsoft, IBM, precum și cu furnizori de servicii IT de nișă. Modelele noastre de inginerie software și de livrare respectă standardele ISO 9001, ISO27001, ISO20000-1 , ISO18001, asigurând servicii de înaltă calitate. Reunim sisteme discrete, folosind tehnici precum integrarea aplicațiilor de întreprindere și Managementul proceselor de afaceri, pentru a crea diferențieri competitive pentru clienții noștri.

     Clienții noștri sunt companii mari și mijlocii românești și internaționale, în principal din sectorul financiar, al telecomunicațiilor, industrial și al utilităților, precum și din instituții publice.


Choose language