Imprimare gestionată

Gestiunea cuprinzătoare și optimizarea proceselor de imprimare și capturare a documentelor sunt componente esențiale ale conceptelor solide de imprimare gestionată. În plus față de infrastructura de imprimare, acest lucru include toate procesele legate de gestiunea consumabilelor, mentenanța și crearea și capturarea documentelor.

Subiectele legate de securitate, aspectele de sustenabilitate, îmbunătățirea continuă a eficienței, monitorizarea eficientă a costurilor și automatizarea proceselor sunt luate în considerare, de asemenea.

Gama de produse S&T se extinde de la dispozitive multifuncționale pentru afaceri mici la echiparea, operarea și mentenanța flotelor de imprimante ale corporațiilor și la soluțiile de producție profesionale pentru spațiile de imprimare interne ale companiei, cu procese de finisare complexe.

                                                 

     Servicii Kontron

În calitate de partener independent, Kontron Services Romania asigură sprijin în selectarea sistemelor de imprimare potrivite, luând în considerare criteriile funcționale, economice și ergonomice. În combinație cu o imagine generală cuprinzătoare a proiectelor de achiziții, precum și o înțelegere avansată a cerințelor clientului, sunt identificați și luați în considerare factori pe care clienții poate nici nu i-au inclus în ecuație. Dispozitivele și portofoliul de soluții S&T includ nu doar numeroși producători, ci și o gamă largă de tipuri de dispozitive și clase, inclusiv produse de finisare profesionale. 

În plus, Kontron Services Romania oferă, de asemenea, cel mai ridicat nivel de competență în implementaea sistemelor de imprimare, implementarea soluțiilor de management complete și a operațiunilor în curs în ce privește mentenanța și furnizarea de consumabile.

Tehnicienii Kontron actualizează continuu cunoștințele tehnice pentru a furniza cel mai bun suport clienților.Choose language