Dezvoltare de software personalizat și aplicații mobile - dezvoltare orientată spre tehnologie

Mediul software utilizat în prezent în companii este, în multe cazuri, un factor determinant al eficienței organizaționale. Pentru o implementare rapidă și de succes a unor astfel de proiecte, companiile au nevoie de un partener care să aibă cunoștințele tehnice necesare pentru dezvoltarea de software, precum și expertiză de top și experiență în managementul de proiect și care să realizeze proiectul cu o analiză competitivă a costurilor.

 

      Dezvoltarea de software personalizat

Cu un nivel ridicat de experiență în dezvoltare și referințe excelente în cartografierea proceselor complexe de business, S&T este, de asemenea, un partener în domeniul dezvoltării de software personalizat care oferă un suport eficient și agil pentru implementarea de soluții complexe.

Trăsăturile caracteristice ale activităților noastre sunt servicii de consultanță și asistență în fiecare etapă a unei soluții / proiect specifice, precum și soluții adaptate nevoilor individuale ale clienților noștri. Dezvoltăm soluții complete end-to-end și avem o vastă experiență în domeniul integrării cu alte sisteme interne sau externe. 

Pe segmentul de software personalizat, printre altele, serviciile de dezvoltare în mediul următoarelor platforme și domenii se numără printre competențele S&T:

  • Java
  • Dezvoltarea front-end și programarea aplicațiilor
  • .NET
  • SharePoint
  • Software încorporat, de la driverul de dispozitiv până la nucleul aplicației
  • Soluții cloud
  • Software de conectivitate pentru soluții IoT

 

     Aplicații mobile

În sectorul mobilității, S&T oferă un portofoliu cuprinzător de soluții standard care se bazează pe un motor de sincronizare deosebit de robust pentru schimbul securizat de date între sistemele backend, cum ar fi ERP, CRM sau aplicații/baze de date personalizate și dispozitivele mobile. De asemenea, permit module offline pentru acoperirea scenariilor de afaceri ale clienților. 


Choose language