Compania dumneavoastră creează date diferite în fiecare zi. Unele dintre ele sunt indispensabile și de neînlocuit pentru afacerea dumneavoastră. Stocarea și protejarea lor în condiții de siguranță implica fonduri considerabile. Optimizați costurile de stocare și arhivare a datelor dvs. valoroase, menținând în același timp un nivel maxim de securitate cu soluțiile noastre de stocare a datelor. În prezent, datele au un ciclu de viață care se întinde pe sisteme disparate: de la stocarea primară la cea secundară și apoi la backup, arhivă, dev/test și analiză. Având în vedere cantitatea de date, înțelegerea locului în care ar trebui să fie stocate datele pentru a fi optimizate pentru fiecare etapă a ciclului lor de viață - sau chiar câte copii secundare sau de rezervă ale unui set de date există - devine foarte complexă foarte repede.

     Există o multitudine de soluții de stocare diferite disponibile astăzi pe piață. Tendințele clare de astăzi includ stocarea virtualizată și în cloud, dar specialiștii noștri pot utiliza și soluții SAN, NAS și DAS obișnuite. Alternativ, construiți soluții pe baza tehnologiei ALL - Flash și utilizarea sistemelor hibride. Furnizăm depozite de date de la cei mai importanți producători din lume: Dell EMC, HPE, Lenovo, NetApp și alții..

De ce să lucrați cu noi:
  • Datorită specialiștilor noștri profesioniști, puteți fi siguri că se va proiecta pentru dvs. o soluție care să se potrivească întocmai cerințelor dvs.
  • Asigurăm soluții care nu sunt în acord doar cu datele primite din partea clientului, ci și cu datele obținute folosind instrumente de analiză avansată încorporate de către echipa noastră de specialiști.
  • Avem un număr semnificativ de implementări de depozite de date diverse.