Kontron Networking

Divizia Networking din Kontron Services Romania construiește propriul portofoliu de soluții bazate pe componente hardware și software de ultimă generație, game de produse furnizate de liderii de piață în domeniul informatic. Aceste soluții aduc oricărei companii un set de beneficii majore în ceea ce privește infrastructura IT.

Echipa oferă un pachet complet de servicii IT&C, structurate in două mari categorii: Network Development si Outsourced Network Management.

Experiența noastră în a proiecta arhitectura infrastructurii IT precum și în managementul de proiect în ceea ce privește implementarea acesteia pornește de la dezvoltarea rețelelor tradiționale până la servicii avansate integrate, soluții de colaborare, optimizarea infrastructurii, IoT, servicii de suport tehnic.

     Network Development & Management  împreună cu S&T Networking

Network Development: Pentru un proiect personalizat de succes, echipa poate acoperi activităti începand cu zona de Consultanță în vederea stabilirii arhitecturii și a rezultatelor de business scontate, Vânzarea echipamentelor și software-ului necesar implementarii urmărite, Management al Proiectului urmat de Instalare și Configurare. În final putem acoperi cu success solicitări de Training “hands-on” precum și Audit periodic al echipamentelor de rețea.

Outsourced Network Management: Odată implementată, infrastructura IT se comportă ca o entitate vie ce trebuie să facă față provocărilor, condițiilor și obiectivelor stabilite de activitățile operaționale; așadar clienții pot solicita asistență în vederea actualizării, mentenanței și optimizării acesteia. Serviciile oferite în aceasta categorie:

  • Managementul performantei: colectarea și analiza indicatorilor de performanță(KPI) pentru infrastructura implementată: timpul de răspuns, încărcarea rețelei de telecomunicații, viteza de transmitere a datelor, etc.
  • Managementul Erorilor: implementarea unui sistem proactive pentru detectarea, diagnoza și escaladarea incidentelor propagate în infrastructura IT
  • Managementul configurarii: definirea și implementarea unor politici personalizate pentru actualizarea (upgrade-ul) infrastructurii,  control de costuri, optimizarea intervalelor de licențiere și exploatarea eficientă a produselor.
  • Managementul Securității: design-ul și implementarea unui plan de securitate al infrastructurii ce poate acoperi aplicatii diverse, baze de date, echipamente de stocare si comunicatie, criptare, servere și stații de lucru împreună cu asistența tehnica pentru recuperarea sistemului în urma unui atac cibernetic.


      Kontron Networking clădește încredere

În abordarea proiectelor avansate de infrastructură, un Integrator se bazează pe marii inovatori de tehnologie activând pe piață, companii cu un grad ridicat de încredere și experiență în domeniu ce oferă un portofoliu larg de echipamente, componente, module testate și acreditate.

Kontron Networking integrează produse și soluții furnizate de unii dintre cei mai exprimentați jucători din acest sector: Cisco Systems, Meraki, Aruba, HP Enterprise, Juniper, ExtremeNetworks, Fortinet, Checkpoint, Oracle, Zoom, PaloAlto, Symantec, VMWare, etc.

Acești lideri de piață pot acoperi întregul spectru de soluții necesare pentru orice fel de proiect de infrastructură IT, indiferent de complexitatea sa. Echipa are experiența necesară integrării soluțiilor mai sus menționate, bazată pe un portofoliu extins de proiecte complexe déjà implementate de-a lungul a mai mult de 15 ani de activitate cu acest profil.

Toate acestea aduc un plus în beneficiul clienților noștri, în orice tip de colaborare, fie ea consultanță sau implementare, în momentul în care aceștia aleg un parteneriat cu echipa S&T Networking.

 

         Echipa de profesioniști Kontron Networking

Având ca motivație nevoia de a fi la curent cu eficiența și optimizarea de tehnologie încorporată, inginerii și managerii de proiect din cadrul echipei S&T Networking sunt certificați în multe zone de expertiza IT&C, astfel demonstrând un efort constant de îmbunătățire a cunoștințelor legate de ultimele actualizări de soft, noutăți și inovații tehnologice.

Optimizarea infrastructurii IT prin intermediul unor astfel de produse necesită o arie vastă de cunoștințe asimilate; acestea din urmă sunt déjà recunoscute de marii producători ca fiind insușite de echipă:

CCIE ( Routing& Switching, Service Provider, Data Center, Collaboration, Security) , CCDE (Cisco Certified Design Expert), CCNP (R&S, Sec, Wireless, Collaboration), CCNA (R&S, Sec, WL, CyberOps) , VMware Certified Professional VCP, Juniper Networks Certified Internet Expert, HP, Fortinet, CISSP, Docker.


Choose language