Consultanta Servicii SAP

Furnizarea de consultanta profesionala si integrarea serviciilor pentru sistemele SAP ERP reprezinta unul din principalele noastre domenii de expertiza. Echipa de consultanti SAP S&T Romania este bine cunoscuta pentru experienta sa, experienta dobandita de-a lungul a peste 15 ani de proiecte, oferind consiliere pentru implementarea si mentenanta solutiilor SAP precum si la finalizarea cu success a proiectelor de implementare.

     Catalog Servicii

Catalogul de servicii SAP Kontron Services Romania incepe cu servicii de consultanta care se concentreaza pe selectarea celei mai potrivite solutii pentru fiecare client precum si asupra proiectarii strategiei optime de implementare. Enumeram mai jos cateva din serviciile disponibile in catalogul de servicii al S&T Romania prin divizia SAP:

 • Servicii Consultanta pentru configurarea sistemelor solutiilor SAP:
  • Sisteme pentru solutii SAP Private Cloud
  • Sisteme pentru solutii SAP On-Premise
  • Sisteme pentru solutii SAP Hibride

 • Servicii de Dezvoltare pentru clienti SAP: furnizam consultanta si livram solutii custom realizate in mediile de dezvoltare SAP specifice SAP Cloud Platform Integration sau mediilor SAP On-Premise. 


 • AMS Services: serviciile de support tip AMS (Application Management Services) sunt specializate in furnizarea de support catre clienti SAP si non-SAP cu landscape-uri IT complexe, si se constituie intr-o colectie de activitati specifice procedurate prin a caror remodelare la specificitatile clientului executam support eficient pentru aplicatiile cuprinse in serviciile de support solicitate pe diferite nivele de suport functie de necesitatile proiectului.


 • Migrare Date: Echipa Kontron Services Romania SAP Romania detine o experienta importanta in migrarea datelor, experienta acumulata de-a lungul celor 15 ani in implementarea proiectelor SAP, pentru diverse solutii SAP instalate cu diferite complexitati si interfete prezente. 


 • Testare: lucram in mod integrat si constant cu ai nostri colegi din celelalte departamente S&T Romania pentru a concepe si livra planuri de testare complexe care nu se limiteaza doar la platforme SAP ci la intregul landscape de solutii IT al clientului astfel incat acesta sa beneficieze de activitati de testare integrate si customizate in concordanta cu cerintele de proiect. 


 • Re-Platforming: targetam prin aceste propuneri de servicii modernizarea constanta a arhitecturilor SAP ale clientilor prin propuneri in acord cu cele mai noi solutii SAP (Cloud, Hybrid, On-Premise) incluzand si serviciile de mentenanta si upgrade baze de date. 

Choose language