Ce ofera Kontron ...

     Ca parte a unui grup internațional Kontron Services Romania oferă sarcini interesante și variate într-o gamă largă de domenii relevante. Abordarea celor mai noi tehnologii, contactul direct cu producătorii și furnizorii de tehnologie, punerea în aplicare a proiectelor inovatoare și cooperarea cu tot felul de clienți diferiți sunt doar câțiva dintre factorii care conduc echipa Kontron cu deviza „We love IT”.

     Indiferent dacă sunteți dezvoltator, tehnician sau membru al consiliului de administrație: Comunicarea deschisă în termeni de prenume, prezentarea propriilor sugestii și idei, precum și o atmosferă de lucru modernă și prietenoasă asigură o cooperare perfectă, chiar dacă proiectele și afacerile zilnice sunt uneori destul de provocatoare. . Există o mulțime de evenimente ale companiei care vă asigură că există și multă distracție.

     În plus, Kontron Services Romania oferă modele moderne de timp de lucru, cu program de lucru flexibil și opțiunea de a lucra de acasă. Pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile, puteți profita de oportunități de formare ulterioară în cadrul grupului Kontron, precum și de un program de formare și dezvoltare adaptat nevoilor dvs.

Values and guidelines

      Kontron Services Romania corporate culture is characterized by flat hierarchies, a pleasant working atmosphere with you culture up to the board, team spirit and the opportunity to contribute directly to the company's success with a high degree of personal responsibility. Employees are the basis for the success of the company and try to orient themselves towards colleagues, customers and partners on the following company values:

values


Beneficii

beneficii