Povestea

NE OCUPĂM DE CREAREA DE VALOARE

Ne-am angajat într-o călătorie de selectare a celei mai bune abordări și metodologii care să se potrivească obiectivelor și structurii clienților noștri.  Pentru a face acest lucru, am creat o soluție orientată spre valoare și axată pe procese, bazată pe principiile moderne ale BPM. Centric BPM este susținută de o practică dedicată, concentrată în mod constant pe abordarea nevoilor pieței de afaceri.

CE ESTE CENTRIC BPM

Centric BPM este un sistem de management integrat care transformă procesele de afaceri pentru a răspunde mai bine nevoilor clienților și pentru a se concentra pe îmbunătățirea continuă a proceselor prin inovare, creșterea flexibilității și tehnologie.

Centric BPM se asigură că sunt abordate cauzele profunde ale problemelor legate de procesele unei organizații și că este optimizată valoarea pe termen lung. Îmbunătățirile și optimizarea proceselor sunt pilotate și concepute pentru a îndeplini strategia și obiectivele organizaționale stabilite. 

DE CE BPM?

Permiterea agilității și a îmbunătățirii continue poate fi facilitată doar prin optimizarea iterativă și incrementală a proceselor, un mecanism pe care doar o abordare de tip Business Process Management (BPM) îl poate susține cu succes.

Prin umplerea golului de management al proceselor și prin evitarea pericolelor legate de implementarea și lucrul cu mai multe soluții tehnologice, tehnologiile BPM oferă un motor de flux de lucru care răspunde unei varietăți de nevoi care acoperă mai multe procese de afaceri și domenii industriale.

Platforma

Centric BPM Este aplicația de întreprindere de care afacerea dumneavoastră are nevoie. Puteți ști standardiza procesele de afaceri în întreaga companie și orchestra de la început până la sfârșit activitățile cheie.

Gestionați complexitatea proiectelor într-o platformă unificată bazată pe modele și comunicați cu sistemele dvs. moștenite utilizând standarde deschise.

Citiți mai multe despre principalele componente tehnologice ale ecosistemului nostru agil bazat pe date și procese în secțiunea Tehnologie.


                                                                              Tehnologia

Sistem 
Componenta principală a sistemului care asigură întreaga logică de funcționare a sistemului. Modulul Sistem de management implică integrări cu aplicații suplimentare. 

Web Portal
Disponibil atât pentru utilizatorii interni, cât și pentru cei externi. Modulul de sistem furnizează prin intermediul portalului interfețele de utilizator, asigurând astfel un flux de lucru logic. 

DMS Engine
Această componentă oferă servicii de gestionare a documentelor, cum ar fi: stocarea documentelor, definirea metadatelor, căutarea și versiunea documentelor, accesarea drepturilor și sincronizarea documentelor. 

Centric ESB
Această componentă echivalează cu un Enterprise BUS și asigură integrarea unitară între toate componentele aplicației. Mesajele sunt transferate între toate componentele sistemului în mod consecvent, oferind în același timp drepturi de acces unificate între toate componentele menționate mai sus.

Motor de flux de lucru
Această componentă asigură cadrul grafic al proceselor de afaceri și execuția fluxurilor de lucru, aliniate la analiza de afaceri. 

Business Rules Engine

Această componentă furnizează cadrul de reguli de afaceri în mod autonom, ceea ce înseamnă că modificarea unei reguli de afaceri nu necesită o nouă implementare.

Integration Engine
Această componentă oferă servicii de integrare cu aplicațiile externe printr-un sistem dedicat care cuprinde numeroși conectori predefiniți.

BI Engine
Această componentă furnizează servicii de integrare legate de raportare și de analiza integrată a datelor.

Delegation Engine
Componenta Delegation Engine (Motor de delegare) oferă servicii care permit delegarea drepturilor utilizatorilor atunci când este necesar.

Logging Engine
Componenta Logging Engine furnizează servicii de înregistrare a evenimentelor majore care au loc în aplicație.

Notification Engine
Componenta Sisteme de operare se referă la sistemul de operare instalat pe mașinile aplicației.

RDBMS
Componenta RDBMS furnizează servicii de stocare a bazelor de date structurate pentru datele aplicației.

Application Server
Componenta Application Server asigură servicii de funcționare a aplicațiilor cu o mașină virtuală.

Web Server
Componenta Web Server oferă servicii de livrare a paginilor HTML prin intermediul browserului utilizatorului.

OS
Componenta Sisteme de operare se referă la sistemul de operare instalat pe mașinile de aplicații.


Choose language