Despre software SCADA - INTEGRAXOR

     Ecava IntegraXor (IGX) este un software SCADA ce conecteaza in timp real o gama foarte larga de dispozitive industriale de masura si control (PLC-uri, HMI, senzori, etc). Datele primite sunt stocate in diverse baze de date puse la dispozitie de beneficiar si sunt folosite la setarea de alarme si pentru realizarea de rapoarte si prognoze.

integraxor

Software-ul IntegraXor este construit web-based, iar utilizarea lui poate fi realizata, securizat, folosind orice dispozitiv de calcul conectat la Internet (desktop, laptop, tableta, telefon, etc).

In functie de domeniul de utilizare si de cerintele clientului, interfata IntegraXor poate fi personalizata utilizand modul grafic al aplicatiei.

integraxor


Avantaje Ecava IntegraXor:

1. Se integreaza cu toate PLC-urile brand-name existente pe piata si cu majoritatea PLC-urilor mai putin cunoscute.

2. Firma Ecava Integraxor dezvolta special pentru S&T Romania drivere si patch-uri pentru orice alt PLC mai nou aparut sau care inca nu este in lista de PLC acceptate de acest software.

3. Este un software independent de mediul de operare. Functioneaza foarte bine si in mediul windows si in mediu Linux, iar securizarea accesului la aplicatie se poate face usor.

4. IntegraXor foloseste Open Database Connectivity (ODBC) pentru a scrie informatiile in diverse baze de date. Pntru stocarea informatiilor se pot folosi orice tipuri de baze de date, atat cele premium cat si variantele de baze de date gratis. Aplicatia lucreaza foarte bine cu baze de date Oracle, SQL, my SQL, PostgreSQL, etc.

5. IntegraXor este un software SCADA universal putand fi folosit atat la aplicatiile din domeniul apei si canalizarii, cat si in domeniul energiei electrice, distributiei de gaze, energie temica, productie alimentara, productie industriala, petrol, servicii bancare, etc. Acest lucru este dovedit de implementarile realizate in diverse industrii la un numar mare de clienti, precum Coca Cola, Hyundai, Emerson, British Petroleum, Bank of China.

 

Alte detalii se regasesc la: www.integraxor.com;