Dacă aveți nevoie să simplificați infrastructura IT a companiei dumneavoastră și solicitați flexibilitate maximă și ușurință în administrare, Soluțiile Hiperconvergente (HCI) pot fi cele mai potrivite pentru dumneavoastră. Este o soluție software-defined, construită pe virtualizarea tuturor părților unui mediu hardware standard. HCI utilizează hardware disponibil în mod obișnuit pentru a oferi performanțe de top pentru o companie sau o organizație de orice dimensiune.

     Infrastructura hiperconvergentă se adresează atât virtualizării puterii de calcul, cât și stocării virtualizate sau SDS (Software Defined San) și rețelelor virtualizate sau SDN (Software Defined Networking). Principalele beneficii ale HCI sunt scalabilitatea excelentă a serviciilor și gestionarea ușoară chiar și a infrastructurilor mari. În plus, datorită opțiunii Scale-Out, care mărește atât puterea de calcul, cât și capacitatea de stocare a discurilor prin livrarea unui nou dispozitiv (un nou nod), are un efect pozitiv asupra costurilor de operare ale companiilor.

       Furnizăm infrastructuri hiperconvergente pe platforme hardware ale principalilor producători de HCI, cum ar fi Dell EMC, Cisco, HPE și alții.

  • Ne folosim experiența vastă în virtualizarea infrastructurii pentru a implementa soluții HCI.
  • Suntem în măsură să definim valorile ROI și TCO în detaliu.
  • O vom implementa ca o soluție la cheie, exact în funcție de nevoile dumneavoastră.
  • Vă vom instrui personalul IT, astfel încât noua infrastructură va fi asimilată din punct de vedere tehnic mai rapid.
  • Vă vom oferi servicii suport și consultanță.