Kontron Services Romania este lider de piata in domeniul echipamentelor de taxare (AFC) pentru transportul public. Suntem primii in Romania care am implementat plata cu card bancar in transportul public folosind validatoare moderne care permit atat utilizarea cardurilor de transport tip Mifare cat si a cardurilor bancare EMV pe acelasi validator. Pana in acest moment sunt instalate peste 1500 de astfel de validatoare, care permit atat plata cu carduri Mifare cat si cu carduri EMV, la Metrorex si peste 2000 de validatoare la operatori de transport de suprafata, cel mai mare fiind STB.

     Deasemenea Kontron Services Romania a pus in functiune peste 250 de automate de vanzare (TVM) si reincarcare carduri pentru transportul public, automate care accepta plata cu bancnote, monede si card bancar si permit eliberarea restului in bancnote si monede. Ca titluri de transport acestea pot fi emise pe suport de card contactless  Mifare sau Ultralight dar si pe carduri magnetice sau bilete de hartie functie de dorintele beneficiarului.

     Kontron Services Romania ofera sisteme de taxare automata la cheie, atat pe varianta on premise cat si on cloud, adaptate nevoilor si optiunile beneficiarului. 

fareChoose language