S&T România premiată la Gala Premiilor e-FINANCE 2021

19.01.2021 | Romania

                                  

     După un an în care a contribuit la poziționarea Bucureștiului pe lista scurtă a orașelor cu servicii moderne de transport în comun, prin implementarea unor soluții de plată ce folosește validatoare de ultimă generație, la Metrorex si STB, S&T România a fost distinsă cu premiul la categoria ePayments în cadrul Galei Anuale a Premiilor e-FINANCE.

     Gala Premiilor e-FINANCE este organizată de către Finmedia și se află la cea de-a XVIII-a ediție. Anual, în cadrul acestei gale, sunt recunoscute cele mai inovatoare și complexe proiecte din anul anterior din sectoarele IT&C și financiar-bancar.

Despre S&T

     În cei peste 25 de ani de activitate pe piața locală, S&T s-a implicat constant în dezvoltarea infrastructurii informaţionale din România. Compania oferă soluţii IT adaptate necesităţilor clienţilor atât din mediul guvernamental cât și privat, soluții bazate pe un portofoliu bogat de aplicaţii software, infrastructură hardware şi de comunicaţii, automatizări și IoT, precum şi pe o gamă completă de servicii de consultanţă, proiectare, implementare de soluţii IT complexe, management de proiect, dezvoltare de software și suport tehnic avansat.

     Cu o echipă de 230 de specialiști, cu competențe și verticale noi de business dezvoltate prin achizițiile recente (Fair Value - 2018, Kapsch CarrierCom România – 2019, Cronus eBusiness - 2020), S&T România ocupă locul al treilea în topul integratorilor IT locali realizat de Ziarul Financiar.

     S&T România este deținută de S&T AG, un puternic furnizor de soluții IT cu peste 5000 de angajați care operează în 32 de țări din întreaga lume. Listată la Bursa de Valori din Frankfurt, S&T ocupă un loc important pe piețele internaționale de tehnologie, industrie 4.0 și IoT.