S&T România SRL devine Kontron Services Romania SRL

21.12.2022 | Romania

   

     Compania S&T România SRL anunță o schimbare de nume: începând cu 21 decembrie 2022, compania se va numi Kontron Services Romania SRL.  

     Toate datele de contact ale societății, inclusiv numărul de ordine de la Registrul comerțului, codul fiscal/CUI, conturile bancare, contul de trezorerie, numele de telefon și de fax rămân aceleași. Compania anunță, de asemenea, că acționariatul, structura companiei,strategia de Integrator IT cu valoare adăugată și întreaga activitate din România rămân neschimbate.   

     Schimbarea numelui a avut loc în urma unei decizii strategice a Grupului Kontron AG, din care face parte fosta S&T România, de a promova brandul Kontron, un brand de succes și bine cunoscut pe piețele europene și nord-americane. 

     Grupul Kontron AG continuă să-și consolideze poziția de expertiză de top în IoT și Industria 4.0, ajutându-și clienții să implementeze cu succes transformarea digitală. Re-brandingul unifică mărcile Kontron, pentru a include astfel toate colaborările și întreaga expertiză în afaceri a Grupului, din sectoarele IoT, software și 5G.  

„Acesta este un moment interesant pentru compania noastră, deoarece finalizăm tranziția de la S&T Group la Kontron și continuăm să ne dezvoltăm pe piața IoT", a declarat Hannes Niederhauser, CEO al Kontron Group. "Ne menținem angajamentul de a crea noi oportunități în segmentul IoT, pentru o creștere importantă și profitabilă în anii următori.”

 

Despre Grupul Kontron AG

     Kontron este liderul tehnologic multinațional care oferă clienților soluții IoT inteligente și o viziune pe o serie de piețe industriale. Noua structură Kontron este organizată pe opt divizii, care includ: Software Solutions, Transportation, Industrial IoT, Communications, ODM, Services, cele două Americi și Asia. Până în 2025, Kontron urmărește să obțină o creștere a veniturilor de până la 2.000 de milioane de euro în cadrul sectorului IoT.


Choose language