Acces rapid și sigur la metrou!

10.03.2020 | Romania

     Începând cu luna martie 2020, accesul la stațiile de metrou din București este mult mai facil datorită implementării de către BCR împreună cu S&T România a metodei de plată cu cardul bancar contactless, direct la porțile de intrare spre peron.

metrorex


     Confortul și siguranța pasagerilor, precum și colectarea eficientă a încasărilor, reprezintă obiective esențiale pentru furnizorii de transport de călători.

     Odată cu inovația tehnologică, metodele de plată din acest sector au evoluat rapid, iar în prezent, operatori din orașe precum Londra, Paris sau Berlin folosesc dispozitive inteligente, la îndemâna oricarui deținător de card contactless.

     Sistemul ultra-modern implementat la Metrorex, dezvoltat de BCR și S&T România, este realizat utilizând tehnologii ce permit ca etapele de acceptare a plății și de deblocare a porților, să fie realizate într-un timp scurt.

     S&T România a furnizat și a asigurat instalarea validatoarelor contactless de ultimă generație pentru 750 de porți din cele 43 de stații de metrou din Capitală.

     Plata se poate face cu orice card bancar contactless Mastercard sau VISA, indiferent de banca emitentă, sau cu ajutorul dispozitivelor electronice (telefon sau ceas inteligent).

     Ne bucurăm că, prin contribuţia S&T România, Bucureştiul se alătură puţinelor oraşe din Europa care oferă astfel de facilităţi la metrou.

     Partenerii S&T România în cadrul acestui proiect au fost OTI Global (On Track Innovation Ltd., OTI Europa) și Kapsch România, cărora le mulțumim pe această cale pentru suport.

     S&T România, cu o prezență de peste 25 de ani pe piața românească, face parte din grupul S&T AG, furnizor de sisteme IT, de servicii și soluții, lider în Europa Centrală și de Est, cu peste 4800 de angajați, listat la Bursa de Valori Frankfurt (ISIN AT0000A0E9W5, WKN A0X9EJ, SANT).