S&T Romania la Gala Premiilor eFinance 2019

30.01.2019 | Romania
efinance

   

       În seara zilei de 30 ianuarie 2019, în sala Diamond a hotelului Ramada Nord din București, a avut loc cea de-a XVI-a ediţie a Galei premiilor eFinance, un eveniment de referință care aduce sub lumina reflectoarelor cele mai ambițioase, inspirate, complexe și inovatoare proiecte de profil, din anul trecut.
      Premiul i-a fost înmânat Ancăi Conț, Deputy Country Manager - S&T Romania 


premiu


      În prezența celor peste 70 de reprezentanți de companii de top din sectorele IT&C și financiar-bancar, S&T Romania a fost premiată la secțiunea e-expasion pentru achiziția în august 2018 a firmei Fair Value, unul dintre cei mai cunoscuţi parteneri ai companiei germane SAP de pe piaţa locală, confirmând planurile de expansiune și consolidare ale grupului S&T AG în regiune.
      „Fair Value reprezintă o achiziţie foarte importantă pentru S&T Romania prin prisma portofoliului de clienţi, a competenţei şi experienţei pe anumite arii ale SAP pe care S&T nu era prezentă. Atractive au fost şi complementaritatea celor două companii pe zona de SAP, dar mai ales echipa extrem de calificată şi profesională de consultanţi“ a declarant Nicoleta Macovei, Director General al S&T Romania cu ocazia achiziției.